A Dockyardról


Köszöntünk a Dockyard Webshopban!

A Dockyard Webshop az ország 14 pontján található Dockyard üzletlánc legújabb tagja a világhálón. A Dockyard üzletek a legfőbb lelőhelyei a havas, vizes és szeles sportok és a hozzájuk kapcsoló életstílust kedvelő sportos, aktív nők és férfiak kedvenc márkáinak. Az innovációiról és kényelmes termékeiről ismert  Columbia, a közkedvelt színes és sportos utcai és aktív kollekcióval érkező O'Neill, a formabontó Desigual, a skandináv stílusú Helly Hansen, a vitorlás életérzést közvetítő TBS, a férfias hétköznapi divatot teremtő Dockers, a boardsportos gyökerekkel rendelkező fiatalos Fundango ruházat, valamint számos kisebb, a vásárlónk igényeihez illeszkedő márka választékát Magyarországon a Dockyard üzleteiben találod meg.

Valamennyi Dockyard üzletben használhatod Dockyard Törzsvásárlói kártyádat, amely a vásárlások összértéke után kiérdemelt,  állandó kedvezményeket biztosít használójának, ráadásul exkluzív törzsvevői promóciókra is jogosultságot jelent. Törzsvásárlói kártyádat egyszerűen és ingyenesen igényelheted, itt:  dockyard törzsvásárlói regisztráció!

 

Nézz szét nálunk!

Ha a Columbia, O'Neill, Desigual, TBS, Fundango, Helly Hansen vagy Smith Optics termékekről szeretnél részletesebben olvasni, akkor kattints ide: dockyard termékek ! A Dockyard üzletekkel, akciókkal, velünk kapcsolatos újdonságokkal, a támogatott sportokkal, rendezvényekkel és sportolókkal kapcsolatos legfrissebb híreket itt találod meg: dockyard hírek.

Azonnal böngészhetsz is az aktuális kínálatban, a választékot néhány egyszerű lépésben áttekintheted. Ha a nézelődés során valamilyen segítségre lenne szüksége, akkor segítséget találhatsz a vásárlási információknál.

Ha további kérdésed, ötleted vagy javaslatod van, azt örömmel fogadjuk a info@dockyard.hu e-mail címen