Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Blenson MTD-t
Blenson MTD-t
Blenson MTD-t
Termékleírás

Az Aigle Blenson MTD férfi utcai cipő a hidegebb, csapadékos téli napokon is garantálja kényelmed! A francia stílusú, klasszikusan elegáns dizájn, a barna színárnyalat, a tartós, prémium minőségű bőr felsőrész, a puha bőr bélés, és a poliuretán habból készült, kivehető ECO Ortholite talpbetét az új kollekció kihagyhatatlan darabjává teszik a bakancsot. A környezettudatos eljárással készült ECO Ortholite betét egyedi struktúrája nagyon jól csillapítja a rezgéseket, és lehetővé teszi a jó szellőzést. Nagyszerűen elvezeti az izzadtságot, ezért a betét gyorsabban szárad, mint az egyéb típusoknál. Az Ortholite talpbetét további előnye az antibakteriális kezelés, mely megakadályozza a baktériumok szaporodását, és így csökkenti a kellemetlen szag képződését. A kimagasló minőségű MTD technológiának köszönhetően a cipő vízhatlan és szélálló, így a legzordabb időjárási körülmények között is bátran használhatod, hiszen a membrán légáteresztő képessége és a vízlepergető technológia beül szárazon tart a legnagyobb hóban is. A cipő kopásálló, csúszásmentes, tartós Vibram talpkialakítása a legnagyobb kihívást jelentő terepek meghódítására is tökéletes.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • vízhatlan
  • rezgéscsillapító
Anyagösszetétel:
  • Tartós
  • remek minőségű bőr felsőrész, MTD vízhatlan membrán, Bőr bélés, Poliuretán habból készült ECO Ortholite kivehető talpbetét, Vibram talp
Szín:
  • barna
Cikk kód:
  • Blenson MTD-t-T0874
Blenson MTD-t
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Blenson MTD-t

férfi utcai cipő - barnaBlenson MTD-t-T0874

barna

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Blenson MTD-t

férfi utcai cipő - barnaBlenson MTD-t-T0874

barna

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
AigleAigle

Az Aigle mintegy 160 éves múltra tekintő márka, amit egy Franciaországban letelepedő amerikai kereskedő alapított. Az amerikai gyökerekre utal egyébként a márka nevében és logójában szereplő sas. A cég Ikonikus divattermékei ma is azon színes gumicsizmák, amit még az alapító indított útjára 1853-ban, Charles Goodyear-től vásárolva meg az akkor még innovációnak számító vulkanizálás szabadalmát. A márka mai kínálatában a Dockyardhoz is jól illeszkedő világok jelennek meg: utcai divat, szafaris ihletésű utazó kollekció, klasszikus vitorlás divat. 

További termékek a márkától
Aigle