Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Shift Clim M
Shift Clim M
Shift Clim M
Shift Clim M
Shift Clim M
Termékleírás

A márka méltán népszerű bestsellerének újratervezett verziója környezettudatos eljárással, újrahasznosított anyagokból készült. A közepesen merev Lafuma Shift Clim M férfi túracipő Climactive membránnal ellátott felsőrésze egyedülálló vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízhatlan, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva lábaink. Active fit kialakítású, varrásmentes textil felsőrésze azonnal felveszi a lábfejed formáját, ezáltal kisebb az esélye a kellemetlen kidörzsölődések, és vízhólyagok kialakulásának. A hagyományos fűzőrendszer révén a túracipő felsőrésze tökéletesen illeszkedik lábfejedre anélkül, hogy elszorítaná azt, megelőzve a kidörzsölésből adódó sérüléseket, ugyanakkor erőltetett menetben is stabilan tartja lábad. A maximális mozgásszabadság elérése érdekében a túracipő alacsony szárú kialakítással készült. Vibram Predator külsőtalpa száraz és nedves talajon egyaránt optimális tapadást biztosít. Az egyenetlen terepen szükséges fokozott stabilitásért a differenciáltabb talpsűrűség és a megújult, több irányba mutató bordázat felel. A formázott sarokkialakítás ergonomikusan körül öleli lábad, és súlynövekedés nélkül nyújt stabilitást, illetve precíz illeszkedést. Az anatómiai kialakítású EVA középtalp nagyon jól csillapítja a rezgéseket, és lehetővé teszi a kiemelkedő szellőzést. Nagyszerűen elvezeti az izzadságot, ezért a talpbetét gyorsabban szárad, mint az egyéb típusok. A maximális mozgás kontrollról az innovatív talpmegoldás gondoskodik, melynek révén a cipő érzékenyen reagál a talaj adottságaira és stabil lépést biztosít. A természetes mozgást elősegítő energiaelnyelő talpkonstrukció rugalmasságot biztosít az átgördüléshez. A megnövelt lábközép stabilitásért a külső erősítések felelnek, a merevített sarokrész pedig megóvja a láb kényesebb területeit az esetleges sérülésektől. A Lafuma Shift Clim M férfi túracipő tömege 388 g.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • magas tapadás
  • vízhatlan
  • lélegző
Anyagösszetétel:
  • Újrahasznosított poliészter felsőrész
  • anatómiailag formált talpbetét, EVA középtalp, Vibram Predator gumitalp
Részletek:
  • Climactive vízhatlan-lélegző membrán
  • Újrahasznosított poliészter fűzők
  • Közepesen merev, párnázott kialakítás
  • Varrásmentes, gumírozott orr
  • Active fit illeszkedés
  • Tömeg: 388 g
Szín:
  • fekete
Cikk kód:
  • LFG2262-y-0247
Shift Clim M
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Shift Clim M

férfi vízhatlan túracipő - feketeLFG2262-y-0247

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Shift Clim M

férfi vízhatlan túracipő - feketeLFG2262-y-0247

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
LafumaLafuma

1930-ban alapított francia márka. Portfóliójukban ruházati termékekkel és kiegészítőkkel találkozhatunk, amiket kifejezetten túrázáshoz és a városi élethez terveztek. A márka központja a francia Annecy városában található, termékeit pedig Franciaországban, Magyarországon és Kínában gyártják a fenntarthatóság jegyében.

További termékek a márkától
Lafuma