Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Lani
Termékleírás

A Reima Lani junior aláöltöző szett különlegessége a hőtartó tulajdonságú Thermolite anyagban rejlik, mely a leghidegebb körülmények között is melegen tart! Az ergonómikus dizájn, a szürke alapszín, a dörzsölésmentes lapos varratok, és az elasztikus anyag magas fokú komfortérzetet biztosítanak kedvenc sportod közben is. Aktív szabásának köszönhetően tökéletes mozgásszabadságot nyújt. Aláöltözőként sí- vagy túraruházat alsó rétegének ajánljuk. Tökéletes kényelem egész télen!

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • hőtartó
Anyagösszetétel:
  • 43% poliészter Thermolite, 53% poliészter, 4% sorona
Részletek:
  • Lapos varratok
  • Elasztikus derék
Szín:
  • szürke
Cikk kód:
  • RE-536183-t-9510
Technológiák
Thermolite
Thermolite

Magas szintű szigetelés

Kényelmes és hatékony, a leghidegebb időben is. Az üreges száltechnika könnyű súlya ellenére garantálja a melegérzetet, száraz és nedves környezetben egyaránt. 50%-kal gyorsabban szárad, mint a pamutszál.

Lani

polár pulóver - szürkeRE-536183-t-9510

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Lani

polár pulóver - szürkeRE-536183-t-9510

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
ReimaReima

A Reima 1944 óta gyárt prémium minőségű, funkcionális ruházatot 0-12 év közötti gyermekek részére. A márka célja, hogy a gyerekek felfedezzék a mozgás örömét, mely későbbi életüket is pozitívan határozhatja meg. A cég különös figyelmet fordít a környezettudatos gyártásra és az újrahasznosításra, ezzel nem csak a gyermekek jelenjét, de jövőjét is szem előtt tartja.

További termékek a márkától
Reima