Keresztnév megadása kötelező!
  Vezetéknév megadása kötelező!
  Valótlan keresztnév!
  Valótlan vezetéknév!
  Ez nem email cím!
  Email cím megadása kötelező!
  Ezzel az email címmel már regisztráltak!
  Jelszó megadása kötelező!
  Speciális karakterek nem engedélyezettek!
  Legalább 6 karakter szükséges!
  Legfeljebb 16 karakter engedélyezett!
  A jelszavak nem egyeznek!
  A Felhasználási feltételeket kötelező elfogadni!
  Az email cím vagy jelszó hibás!

  A Dockyard törzsvásárlói program szabályzata

  DOCKYARD TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

   

  • Ingyenes, azonnali igénylés
  • Exkluzív törzsvásárlói akciók szezon közben is
  • Akár 10% állandó, el nem évülő kedvezmény
  • 14 üzletben és a weben is használható!
  • Leárazott termékekre is érvényes kedvezmény (30%-ig)

   

  KÁRTYA IGÉNYLÉS >>>

   

  A Dockyard törzsvásárlói program szabályzata

  Örömmel jutalmazzuk azon vásárlóink hűségét, akik márkáinkat szívesen választják és a Dockyardhoz kötődő életstílust magukénak érzik. Az, hogy a nálunk megszokott minőséget bizalmukkal köszönik meg, minket is arra ösztökél, hogy ezt megfelelően viszonozzuk. A Dockyard a vásárlók hűségét egy jól bejáratott, hosszú évek alatt kialakult törzsvásárlói hűségprogrammal jutalmazza.

   

  A Dockyard törzsvásárlói kártyát bárki igényelheti, aki a Dockyard üzletekben vásárol, már akár az első vásárlás során is. A kért adatok megadásával kiállításra kerül a Dockyard törzsvásárlói plasztikkártya, amellyel különböző fix, - nem elévülő - kedvezményeket lehet elérni. Emellett a tulajdonosok rendszeresen megkapják a Dockyard hírleveleit és a megadott elérhetőségeken értesítést kapnak a speciális, csak törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről, melyeket más csatornákon nem hirdetünk.

   

  1. A törzsvásárló 80.000 Ft összvásárlás után 5%, 200.000 Ft összvásárlás felett 10% állandó, nem elévülő kedvezményt kap. A kedvezmény mértéke kizárólag a vásárlások értékétől függ, azok számától nem.

  2. Felhasználási korlátozások: Az elért kedvezmény csak a 30%-ig leárazott termékekre érvényes, ennél nagyobb leértékelésnél a törzsvevői kedvezmény nem használható. Más kedvezménnyel együtt a kártya nem használható. A törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető a Dockyard outlet üzletekben (Premier Outlet Center Biatorbágy, Buy-Way Dunakeszi, M3 Outlet Polgár), viszont az itt történő vásárlások beleszámítanak az összvásárlási keretbe.


  3. A törzsvevői kedvezmény érvényesítéséhez minden alkalommal szükséges a kártya felmutatása.


  4. Az elvesztett Dockyard törzsvevői kártya törlésének és az új kártya aktiválásának a díja 500 Ft, melyet postai utánvéttel küldünk ki. A 10%-os törzsvevőknek az elveszett kártya egyszeri pótlása díjtalan.

   

  5. A különböző törzsvevői kártyák, és az azokon lévő kedvezmények, vásárlások értéke nem összevonható.


  6. A Dockyard Islands Kft. garantálja, hogy a megadott adatokat kizárólag a Dockyard törzsvevői rendszerhez használja, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. Kérésre a megadott adatok részben vagy egészben törölhetők. A Dockyard marketing adatbázisa (02879-0002) a vonatkozó jogszabályok betartásával üzemel.


  7. A Dockyard Islands Kft. fenntartja a jogot, hogy a kiadott kártyákat bármikor visszavonhassa, az aktuális szabályokon változtathasson. Az érvényes szabályzat megtalálható a Dockyard üzletekben és a www.dockyard.hu oldalon.


  8. A kártya átvételével a vásárló igazolja, hogy ismeri a Dockyard törzsvevői rendszer szabályzatát és annak minden pontját elfogadja.