Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Termékleírás

A trekking túrákra tervezett Lowa Explorer Gtx Mid Ws a márka legjobban párnázott, hihetetlenül kényelmes túrabakancsa. Hasított bőr és szövet felsőrésze azonnal felveszi a lábfejed formáját, ezáltal kisebb az esélye a vízhólyagok kialakulásának. VIBRAM Rock Trac EVO külsőtalpa a sziklás terepen vezető túrákon, és mászóutakon egyaránt optimális tapadást biztosít. Az egyenetlen terepen szükséges fokozott stabilitásért a differenciáltabb talpsűrűség és a megújult, több irányba mutató bordázat felel. A formázott sarokkialakítás valamint a jól szellőző, hálós poliuretán talpbetét ergonomikusan körül ölelik lábad, és súlynövekedés nélkül nyújtanak stabilitást, illetve precíz illeszkedést. A túrabakancs anatómiai Lowa DynaPU talpa nagyon jól csillapítja a rezgéseket, és lehetővé teszi a kiemelkedő szellőzést. Nagyszerűen elvezeti az izzadságot, ezért a talp gyorsabban szárad, mint az egyéb típusok. A maximális mozgás kontrollról az innovatív talpmegoldás gondoskodik, melynek révén a cipő érzékenyen reagál a talaj adottságaira és stabil lépést biztosít. A gumírozott orr és a formázott nyelv megakadályozza a törmelék cipőbe jutását. A megnövelt lábközép stabilitásról a külső erősítések gondoskodnak, a merevített sarokrész pedig megóvja a láb kényesebb területeit az esetleges sérülésektől. A nyomáspont nélküli fűzőrendszer segíti a megfelelő illeszkedés beállítását, melyek révén a cipő felsőrésze tökéletesen illeszkedik lábfejedre anélkül, hogy elszorítaná azt, megelőzve a kidörzsölésből adódó sérüléseket, ugyanakkor erőltetett menetben is stabilan tartja lábad. Gore-Tex membránnal ellátott felsőrésze kiemelkedő vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízhatlan, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva lábaink. A Gore-Tex membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, ellenben a belül lecsapódott pára könnyedén távozik a cipő külső felületére. A Lowa Explorer Gtx Mid Ws női túrabakancs tömege 960 g/pár.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • vízhatlan
  • lélegző
  • magas tapadás
  • rezgéscsillapító
  • szélálló
Anyagösszetétel:
  • Hasított bőr és szövet felsőrész
  • Poliuretán és hálós talpbetét
  • Poliuretán középtalp
  • Vibram Rock Trac EVO magas tapadású gumitalp
Részletek:
  • Gore-Tex vízhatlan-lélegző membrán
  • Anatómiailag kialakított forma
  • Lowa DynaPU optimális talphajlást, gördülést biztosító puha középtalp
  • Gumírozott orr
  • Súly: 960 g/pár
Szín:
  • sötétkék
Cikk kód:
  • LO-220718-y-6909
Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Lowa Explorer Gtx Mid Ws

női vízhatlan túrabakancs - sötétkékLO-220718-y-6909
69 990 Ft

Törzsvevői ár: 55 990 Ft

sötétkék

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Lowa Explorer Gtx Mid Ws

női vízhatlan túrabakancs - sötétkékLO-220718-y-6909
69 990 Ft

Törzsvevői ár: 55 990 Ft

sötétkék

Lowa Explorer Gtx Mid Ws
Mérettáblázat
3.5
4
4.5
5
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
LowaLowa

A LOWA története 1923-ban kezdődött Németországban. A Lowa ikonikus lábbelije, a Renegade GTX Mid, a világ legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített outdoor bakancsa már közel tíz éve. A teljes Lowa kínálat az alpin bakancsoktól az utazáshoz ajánlott könnyű cipőkig, a német-olasz tervezőcsapat profizmusa és a legkorszerűbb gyártási minőségbiztosítás a garancia rá, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, elvárásainak megfelelőbb Lowa bakancsot vagy cipőt.

További termékek a márkától
Lowa