DOCKYARD TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

  • Ingyenes, azonnali igénylés
  • Exkluzív törzsvásárlói akciók szezon közben is
  • Akár 10% állandó, el nem évülő kedvezmény
  • 14 üzletben és a weben is használható!

KÁRTYA IGÉNYLÉS >>>

A Dockyard törzsvásárlói program szabályzata

Örömmel jutalmazzuk azon vásárlóink hűségét, akik márkáinkat szívesen választják és a Dockyardhoz kötődő életstílust magukénak érzik. Az, hogy a nálunk megszokott minőséget bizalmukkal köszönik meg, minket is arra ösztökél, hogy ezt megfelelően viszonozzuk. A Dockyard a vásárlók hűségét egy jól bejáratott, hosszú évek alatt kialakult törzsvásárlói hűségprogrammal jutalmazza.

A Dockyard törzsvásárlói kártyát bárki igényelheti, aki a Dockyard üzletekben vásárol, már akár az első vásárlás során is. A kért adatok megadásával kiállításra kerül a Dockyard törzsvásárlói plasztikkártya, amellyel különböző fix, - nem elévülő - kedvezményeket lehet elérni. Emellett a tulajdonosok, amennyiben külön hozzájárulásukat adják, úgy rendszeresen megkapják a Dockyard hírleveleit és a megadott elérhetőségeken értesítést kapnak a speciális, csak törzsvásárlóknak szóló kedvezményekről, melyeket más csatornákon nem hirdetünk.

1. A törzsvásárló 80.000 Ft összvásárlás után 5%, 200.000 Ft összvásárlás felett 10% állandó, nem elévülő kedvezményt kap. A kedvezmény mértéke kizárólag a vásárlások értékétől függ, azok számától nem.

2. Felhasználási korlátozások: Más kedvezménnyel együtt a kártya nem használható. A törzsvásárlói kedvezmény nem érvényesíthető a Dockyard outlet üzletekben (Premier Outlet Center Biatorbágy, Buy-Way Dunakeszi,), viszont az itt történő vásárlások beleszámítanak az összvásárlási keretbe.


3. A törzsvevői kedvezmény érvényesítéséhez minden alkalommal szükséges a kártya felmutatása.


4. Az elvesztett Dockyard törzsvevői kártya törlésének és az új kártya aktiválásának a díja 500 Ft, melyet postai utánvéttel küldünk ki. A 10%-os törzsvevőknek az elveszett kártya egyszeri pótlása díjtalan.

5. A különböző törzsvevői kártyák, és az azokon lévő kedvezmények, vásárlások értéke nem összevonható.


6. A Dockyard Islands Kft. garantálja, hogy a megadott adatokat kizárólag a Dockyard törzsvevői rendszerhez használja, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. Kérésre a megadott adatok részben vagy egészben törölhetők. A Dockyard marketing adatbázisa (02879-0002) a vonatkozó jogszabályok betartásával üzemel.


7. A Dockyard Islands Kft. fenntartja a jogot, hogy a kiadott kártyákat bármikor visszavonhassa, az aktuális szabályokon változtathasson. Az érvényes szabályzat megtalálható a Dockyard üzletekben és a www.dockyard.hu oldalon.


8. A kártya átvételével a vásárló igazolja, hogy ismeri a Dockyard törzsvevői rendszer szabályzatát és annak minden pontját elfogadja.