Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Castback PFG
Termékleírás

A Castback PFG ahhoz a vadonatúj vizes/vitorlás cipő kollekcióhoz tartozik, amibe a Columbia 2024-ben bemutatkozó új középtalp megoldása, az Omni MAX került. A vastag és karakteres középtalp mintázatát a fenyőtobozok pikkelyes szerkezete ihlette. Az Omni MAX egy kiemelkedően kényelmes talprendszer, mely annak köszönhető, hogy az eleve magasfokú rugalmassággal bíró, vastag Techlite középtalp aljába elöl és a sarok alatt is a külső behatásokat elnyelő, kupola formájú mélyedéseket építettek, amik képesek csökkenteni a terhelés hatását a magasabb szintű kényelem és a ruganyosabb lépés biztosításának érdekében. A Castback PFG felső része könnyű, jól szellőző hálós anyag, amit a cipő stabilitásának és tartósságának növelése érdekében szintetikus megerősítésekkel láttak el. A Columbia által alkalmazott egyik új fejlesztés a Navic Fit System a cipő felsőben a sajkacsont felett félkörben átívelő merevítés, melynek célja, hogy a sarkat fixen tartsa a cipőben és meggátolja annak csúszkálását. A talpborítás vizes felületekhez kifejleszett anyaga és mintázata olyan, ami nem hagy nyomot és jól tapad a legkülönbözőbb nedves felületeken is. A Castback PFG azoknak a felhasználóknak készült, akik egy olyan széleskörűen felhasználható és kiemeledően kényelmes nyári cipőre vágynak, amit kültéri aktivitások hosszú sorához felhasználhatnak.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • könnyített középtalp
  • magas tapadás
Anyagösszetétel:
  • Szintetikus elemekkel kombinált hálós anyagú, jól szellőző textil felsőrész
  • Omni MAX középtalp
  • tapadást segítő Omni Grip talpborítás
Szín:
  • kék
Tömeg:
  • 0.302 Kg
Cikk kód:
  • 2063101-ae-466
Castback PFG
Technológiák
Omni-Grip
Omni-Grip

Maximális tapadást biztosító talpkialakítás

Az Omni Grip talpak mintázata és anyagösszetétele a legoptimálisabb tapadást biztosítják. A kapaszkodó-zónák és a speciális mintázat jégen, latyakos vagy letaposott hóban is biztos járást nyújtanak, a talp alá kerülő vizet oldalirányban kivezetik.

Castback PFG

férfi vitorlás cipő - kék2063101-ae-466
42 990 Ft

kék

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Castback PFG

férfi vitorlás cipő - kék2063101-ae-466
42 990 Ft

kék

Castback PFG
Mérettáblázat
8
9
10
11
12
13
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
ColumbiaColumbia

A Columbia az Oregon állambeli, portlandi székhelyű, 1938-ban alapított Columbia Sportwear Company márkáinak zászlóshajója. A Columbia választékában megtalálhatók a funkcionális és egyben stílusos outdoor- és utcai ruhák, a sí- és sportruházat, a túra- és utcai lábbelik, valamint a kiegészítők. A megalkuvás nélküli, elkötelezett termékfejlesztésnek és az értéket hordozó, innovatív technológiákat felsorakoztató termékek létrehozására irányuló törekvésnek köszönhetően a Columbia mára vezető szerepet vívott ki magának a világ outdoor márkáinak piacán. Termékeik jól működő, funkcionális megoldásokat nyújtanak, legyen az a kellő hőszigetelés, vízhatlanság, nap elleni védelem, izzadtság elvezetés és a mindezek biztosítása mellett is garantált kényelem.

További termékek a márkától
Columbia