Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Makra Low Gtx
Makra Low Gtx
Termékleírás

A Hanwag Makra Low GTX férfi túracipő kétféle sűrűségű poliuretánból készült talpa rendkívüli stabilitást, mégis könnyed járást biztosít nehezebb terepeken is. A masszív, mély bordázatú Vibram gumitalp különösen jól kapaszkodik mindenféle terepen. A túracipő felsőrészébe ágyazott Gore-Tex membrán különleges vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízhatlan, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva testünket. A Gore-Tex membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, azonban a belül lecsapódott pára könnyedén távozik az anyag külső felületére. A kiválóan szellőző békanyelv megakadályozza a törmelék cipőbe jutását. A gumi orrmegerősítés gondoskodik túracipőd tartósságáról. A túracipő fekete-szürke színárnyalatú bőr és Cordura felsőrésze gondoskodik a maximális szellőzésről. Tömege 910 g.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • vízhatlan
  • lélegző
  • szélálló
  • rezgéscsillapító
Anyagösszetétel:
  • Bőr és Cordura felsőrész, Vízhatlan-lélegző Gore-Tex membrán, Vibram gumitalp
Részletek:
  • Nagyon könnyű konstrukció
  • Tömeg: 910 g
Szín:
  • fekete
Cikk kód:
  • H-11120-t-64023
Makra Low Gtx
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Makra Low Gtx

férfi vízhatlan túracipő - feketeH-11120-t-64023

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Makra Low Gtx

férfi vízhatlan túracipő - feketeH-11120-t-64023

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
HanwagHanwag

A Hanwag céget 1921-ben hozta létre Hans Wagner. Modelljeit egyedülálló anatómiai felépítés és komfort jellemzi. A Hanwag modellek legtöbbjénél egyedülálló jellemző az erősen ívelt talpfelület. E megoldás oka, hogy így járás közben a bakancs szinte gördül, ill. ez által kevésbé kell a lábbeli elülső egyharmadát „hajlítgatni”, mellyel energiát spórolunk meg és jóval kevésbé használódik el a lábbeli külső és belső szerkezete. Annak, aki egyszer már vásárolt és terepen hordott HANWAG lábbelit, annak nem szükséges beszélni a márka iránti hűség mikéntjéről.

További termékek a márkától
Hanwag