Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Fast Access M
Fast Access M
Fast Access M
Fast Access M
Termékleírás

A klasszikus megjelenésű Lafuma Fast Access M férfi túracipő újrahasznosított Ripstop poliészter felsőrésze, valamint kiszélesített orrszekciója hosszútávú kényelmet biztosít. Vibram külsőtalpa száraz és nedves talajon egyaránt pontos talajfogást, és optimális tapadást garantál. Az egyenetlen terepen szükséges fokozott stabilitásért a differenciáltabb talpsűrűség és a megújult, több irányba mutató bordázat felel. A formázott sarokrész valamint a hagyományos fűzőrendszer ergonomikusan körül öleli lábad, és súlynövekedés nélkül nyújtanak stabilitást, illetve precíz illeszkedést. Az anatómiailag formált EVA középtalp puhábbá, lágyabbá teszi a talpak földre érkezését lépés közben, megóvva ízületeinket a túlzott terheléstől, ugyanakkor stabil alapot és kellő csillapítást nyújt a legváltozatosabb terepviszonyok mellett is. A természetes mozgást elősegítő talpkonstrukció rugalmasságot biztosít az átgördüléshez. A megnövelt lábközép stabilitásról a külső erősítések gondoskodnak, a ragasztott orr-, és sarokerősítés pedig sáros talajon is lehetővé teszik a könnyed haladást. Az anatómiai kialakítás révén a cipő azonnal felveszi a lábfejünk formáját, ezáltal kisebb az esélye a kellemetlen kidörzsölődések, és vízhólyagok kialakulásának. A túracipő formázott Vibram Fast Trail talpbetétje nagyon jól csillapítja a rezgéseket, és lehetővé teszi a kiemelkedő szellőzést. Nagyszerűen elvezeti az izzadságot, ezért a talpbetét gyorsabban szárad, mint az egyéb típusok. A cipő 11 mm-es droppal rendelkezik, tömege pedig 276 g.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • lélegző
  • magas tapadás
Anyagösszetétel:
  • Újrahasznosított Ripstop poliészter felsőrész
  • Vibram Fast Trail talpbetét
  • EVA középtalp
  • Magas tapadású gumitalp
Részletek:
  • Varrat nélküli kialakítás
  • Újrahasznosított poliészter fűzők
  • Drop: 11 mm
  • Tömeg: 276 g
Szín:
  • szürke
Cikk kód:
  • LFG2260-aa-3241
Fast Access M
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Fast Access M

férfi túracipő - szürkeLFG2260-aa-3241
49 990 Ft

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Fast Access M

férfi túracipő - szürkeLFG2260-aa-3241
49 990 Ft

szürke

Fast Access M
Fast Access M
Mérettáblázat
7
8
9
9.5
10
10.5
11
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
LafumaLafuma

1930-ban alapított francia márka. Portfóliójukban ruházati termékekkel és kiegészítőkkel találkozhatunk, amiket kifejezetten túrázáshoz és a városi élethez terveztek. A márka központja a francia Annecy városában található, termékeit pedig Franciaországban, Magyarországon és Kínában gyártják a fenntarthatóság jegyében.

További termékek a márkától
Lafuma