Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Lenggries
Termékleírás

A Lowa Lenggries férfi utcai cipő innovatív technikai megoldásainak köszönhetően tökéletes választás a hétköznapokra, de akár egy könnyebb kirándulásra, vagy aktív hétvégi programhoz is viselheted. Modern dizájnjával, és elegáns, szürke színű Nubuk bőr felsőrészével a szezon elmaradhatatlan kiegészítője lesz. A kiválóan tapadó talpszerkezet, a könnyedén gördülő felépítés, az energiaelnyelő, bordázott talp, és a láb anatómiáját figyelembe vevő, szabad mozgást biztosító kivitelezés szinte minden tereptípuson kimagasló kényelmet nyújt. A Vibram XS hegymászó gumi biztosabb alapokra helyezi ezt a cipőt, melynek következtében precízebb és optimálisabb tapadást nyújt vizes terepen is.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • magas tapadás
Anyagösszetétel:
  • Nubuk bőr
Részletek:
  • Súly: 800 g
  • Vibram XS-Grip
Szín:
  • szürke
Cikk kód:
  • LO-210470-s-0937
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

Lenggries

férfi utcai cipő - szürkeLO-210470-s-0937

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Lenggries

férfi utcai cipő - szürkeLO-210470-s-0937

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
LowaLowa

A LOWA története 1923-ban kezdődött Németországban. A Lowa ikonikus lábbelije, a Renegade GTX Mid, a világ legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített outdoor bakancsa már közel tíz éve. A teljes Lowa kínálat az alpin bakancsoktól az utazáshoz ajánlott könnyű cipőkig, a német-olasz tervezőcsapat profizmusa és a legkorszerűbb gyártási minőségbiztosítás a garancia rá, hogy mindenki megtalálja az igényeinek, elvárásainak megfelelőbb Lowa bakancsot vagy cipőt.

További termékek a márkától
Lowa