Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Ubic 30
Ubic 30
Termékleírás

A 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült Millet Ubic 30 unisex túrahátizsák a Variloop rendszernek köszönhetően kompatibilis az alpesi felszerelésekkel, így magashegyi túráidon is kiváló társad lesz. A hátizsák dupla csattal zárható főrekeszében, cipzáras rekeszében, cipzáras elülső zsebében, és cipzáras oldalsó zsebeiben az összes, túráidhoz szükséges felszerelésednek biztonságos helyet találsz. Állítható, ergonomikus vállpántjai, terhelésállító pántjai, és szegycsont hevederje megszüntetik a felsőtestre nehezedő nyomást, ugyanakkor teljes mozgásszabadságot biztosítanak. A cipzáras értéktartó zsebekkel kiegészített, formázott derékheveder a maximális stabilitás mellett praktikus tárolási lehetőségeket kínál. A külső rögzítési pontok segítségével túrabotod és esődzsekid néhány egyszerű mozdulattal a táskához erősítheted, a légáteresztő, párnázott hátpanel gondoskodik a megfelelő szellőzésről. A túrahátizsák kopásálló poliészter anyaga kis súlyának és rendkívüli ellenálló képességének köszönhetően egy verhetetlen anyag, mely sok év után sem veszít tulajdonságaiból, a kompressziós hevederek pedig megakadályozzák, hogy a hátizsák tartalma az intenzív mozgás következtében összerázódjon. A megerősített alsó panel felel hátizsákod tartósságáért. A beépített esőhuzattal rendelkező túrahátizsák űrtartalma 30 L, mérete 57 x 26 x 20 cm, tömege pedig 1290 g.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • vízlepergető
Anyagösszetétel:
  • 100% újrahasznosított poliamid
  • P 600D 100% újrahasznosított poliészter
Részletek:
  • Kompressziós hevederek, Beépített esőhuzat, 2 csattal ellátott fedél , Cipzáras rekesz, Cipzáras elülső zseb, Cipzáras oldalsó zsebek, Variloop rendszer‚ mely kompatibilis az alpesi felszerelésekkel, Külső rögzítőpontok a felszereléseknek, Esővédő, Párnázott vállpántok, Terhelésállító pántok, Szegycsont pánt, Párnázott csípőöv cipzáras zsebbel, Űrtartalom: 30 L
  • Tömeg: 1290 g
  • Méret: 57 x 26 x 20 cm
Szín:
  • fekete
Cikk kód:
  • MIS2267-aa-0247
Ubic 30

Ubic 30

túrahátizsák - feketeMIS2267-aa-0247
74 990 Ft

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Ubic 30

túrahátizsák - feketeMIS2267-aa-0247
74 990 Ft

fekete

Ubic 30
Egy méret
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
MilletMillet

A Millet története 1921-ben kezdődött mikor megalkották az első fülekkel ellátott hátitáskákat. A Millet márka egy igazi francia kaland, melyet a hegyek, a meghódíthatatlannak tűnő csúcsok iránti szeretet táplál. Elsősorban alpinistáknak, túrázóknak kínál felszerelést és ruházati termékeket a márka, viszont a hétköznapokra is alkalmas technikai és minőségi termékeket szintén megtaláljuk a Millet kínálatában.

További termékek a márkától
Millet