Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Split Shot
Split Shot
Split Shot
Split Shot
Split Shot
Termékleírás

Az aerodinamikus kialakítással készült Oakley Split Shot férfi napszemüveget kifejezetten vízi sportokhoz tervezték, ugyanis az integrált Retainer System pántrendszernek köszönhetően merülés közben is a helyén marad a szemüveg. A Prizm lencsék javítják a színeket és a kontrasztot, valamint megfelelő védelmet nyújtanak az oldalról érkező fénysugarakkal szemben. UVA, UVC, és UVB 400 védelmet garantáló lencséi kiemelkedő védelmet nyújtanak a verőfénnyel és a szemfáradtsággal szemben, valamint csökkentik a zavaró tükröződéseket és fényvisszaverődéseket. A 3-as kategóriájú prémium Plutonit lencse maradéktalanul teljesíti az első osztályú optikai szabványok követelményeit: a rétegelt szűrő rendkívüli ütés-, és karcálló bevonattal védi a lencsék külső rétegét. A tartós védőfólia megakadályozza a lencse rétegenkénti leválását vagy összehúzódását. Könnyű, rugalmas, erős kerete valamint a csúcsminőségű lencséi gondoskodnak napszemüveged tartósságáról, míg a tökéletes illeszkedés és a széles látómezőt nyújtó kialakítás felelnek látószöged maximalizálásáért. A csúszásmentes Unobtainium orrnyereg megelőzi a halántékunkra nehezedő kellemetlen nyomást, a kényelmes, nagy méret pedig a legtöbb arcformához megfelelő. A napszemüveg fényáteresztő képessége 17%, a lencse szélessége 64 mm, a lencse magassága 43 mm, keret szélessége 132 mm, az orrnyereg magassága 17 mm, a szár hossza pedig 132 mm.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • uv szűrő
Anyagösszetétel:
  • műanyag
Részletek:
  • Plutonit lencsék - UVA, UVB és UVC védelem
  • kiszűri a kék fényt 400 nm-ig
  • fényáteresztő képesség: 17%
  • lencse kategória: 3
  • O Matter - könnyű, rugalmas, erős, műanyag keret
  • Prizm lencsék - javítják a színeket és a kontrasztot
  • HD polarizált lencsék - a visszavert tükröződés 99%-át kiszűrik, torzítás nélkül
  • csúszásmentes Unobtainium orrnyereg
  • méretek: lencse szélessége: 64 mm, lencse magassága: 43 mm, keret szélessége: 132 mm, orrnyereg magassága 17 mm, szár hossza: 132 mm
Szín:
  • fekete
Cikk kód:
  • 0OO9416-2-aa-941606
Split Shot

Split Shot

polarizált napszemüveg - fekete0OO9416-2-aa-941606

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Split Shot

polarizált napszemüveg - fekete0OO9416-2-aa-941606

fekete

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
OakleyOakley

A cég története 1975-re nyúlik vissza. Az Oakley – az egyik leginkább innovatív márka a Luxottica portfóliójában – kezdettől fogva elutasította a középszerűséget és az innováció eszméjének vak követését. Ledöntve a határokat a stílus, a forma és a funkció között, az Oakley termékei megszegtek mindenféle konvenciót.  Jim Jannard, motocross versenyző feltalált egy új szintetikus anyagot, az „unobtainiumot” és ebből készített fogantyúkat motorkerékpárokhoz és BMX-hez. Ez egy bizonyos fajta hidrofil gumi, amely a víz hatására nem csúszik, hanem jobban tapad. Pontosan ugyanezt az anyagot használják fel a szemüvegek gyártásánál (szárak végződései, orrok).Az első szemüveg az Oakley történetében 1984-ben készült el – az EYESHADES modell, amely erősen merít a cross-szemüvegek formáiból és az egyedülálló gumifelületeknek köszönhetően nagyon jól tapadt és hihetetlenül kényelmes viseletet biztosított.  A márka mára már több mint 600 világszabadalmat szerzett technológia és formatervezés terén, hogy a sportolóknak minél jobb és élesebb látást biztosítsanak sportolás közben. Az egyik legújabb technológiájuk például a Prizm környezetspecifikus lencsék alkalmazása, melyek a fény spektrumát az adott környezetnek megfelelően módosítják. Továbbra is meglepnek bennünket, áthágják a korlátokat, és a technikát a művészet rangjára emelik, ami által örök helyet biztosítanak maguknak a sport történetében.

További termékek a márkától
Oakley