ZODIAC PLUS GTX
ZODIAC PLUS GTX
ZODIAC PLUS GTX
ZODIAC PLUS GTX
ZODIAC PLUS GTX
ZODIAC PLUS GTX
Termékleírás

A Scarpa ZODIAC PLUS GTX férfi túrabakancs a márka klasszikusának puhább, flexibilisebb, időjárás-álló verziója. A túrabakancs Perwanger bőr felsőrésze azonnal felveszi a lábfejed formáját, ezáltal kisebb az esélye a vízhólyagok kialakulásának. A fém görgőszemekkel készült, nyomáspont nélküli fűzőrendszer segíti a megfelelő illeszkedés beállítását, a hajlatban elhelyezett, rögzíthető fűzőszemek pedig csak erős kifelé húzással engednek fel, melyek révén a bakancs felsőrésze tökéletesen illeszkedik lábfejedre anélkül, hogy elszorítaná azt, megelőzve a kidörzsölésből adódó sérüléseket, ugyanakkor erőltetett menetben is stabilan tartja lábad. Gore-Tex membránnal ellátott prémium felsőrésze kiemelkedő vízlepergető tulajdonságokkal bír, tartósan vízhatlan, emellett biztosítja a pára bőrfelületről való elvezetését, ezáltal támogatva testünk természetes hőszabályzó folyamatait intenzív testmozgás esetén is, valamint meggátolja a hideg szél átfújását, minden körülmények közt megfelelő hőmérsékleten tartva lábaink. A Gore-Tex membrán négyzetméterenként több, mint 9 milliárd pórust tartalmaz, mely a vízcseppnél húszezerszer kisebb, így nem tud átszivárogni azon, ellenben a belül lecsapódott pára könnyedén távozik a cipő külső felületére. Vibram külsőtalpa a sziklás terepen vezető túrákon, és mászóutakon egyaránt optimális tapadást biztosít. Az egyenetlen terepen szükséges fokozott stabilitásért a differenciáltabb talpsűrűség és a megújult, több irányba mutató bordázat felel. A formázott ACTIVfit kialakítás ergonomikusan körül öleli lábad, és súlynövekedés nélkül nyújt stabilitást, illetve precíz illeszkedést. A túrabakancs anatómiai ACTIVimpact talpbetétje nagyon jól csillapítja a rezgéseket, és lehetővé teszi a kiemelkedő szellőzést. Nagyszerűen elvezeti az izzadságot, ezért a talpbetét gyorsabban szárad, mint az egyéb típusok. A maximális mozgás kontrollról a kettős sűrűségű polipropilén talp gondoskodik, melynek révén a cipő érzékenyen reagál a talaj adottságaira és stabil lépést biztosít. A gumírozott orr és a formázott nyelv megakadályozza a törmelék cipőbe jutását. A természetes mozgást elősegítő talpkonstrukció rugalmasságot biztosít az átgördüléshez. A megnövelt lábközép stabilitásról a külső erősítések gondoskodnak, a merevített sarokrész pedig megóvja a láb kényesebb területeit az esetleges sérülésektől. A Scarpa ZODIAC PLUS GTX férfi túrabakancs tömege 1090 g/pár.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
 • Vízhatlan
 • lélegző
 • Szélálló
 • Magas tapadás
 • rezgéscsillapító
Anyagösszetétel:
 • Perwanger - vízhatlan bőr felsőrész
 • Polipropilén talpbetét
 • Vibram gumitalp
Részletek:
 • Gore-Tex vízhatlan-lélegző membrán
 • Tömeg: 1090 g
Szín:
 • szürke
Cikk kód:
 • SCA-71110-200-z-119
ZODIAC PLUS GTX
Technológiák
Vibram
Vibram

Prémium cipőtalp technológia

A Vibram az outdoor iparágban alkalmazott cipőtalp megoldások közül az egyik legmagasabb szintet képviseli. Az anyagösszetételnek és a rovátkoltságnak köszönhetően maximális stabilitást és talajfogást biztosít csúszós felületen is.

ZODIAC PLUS GTX

férfi vízhatlan túrabakancs - szürkeSCA-71110-200-z-119-41.5
84 990 Ft
67 990 Ft

szürke

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

ZODIAC PLUS GTX

férfi vízhatlan túrabakancs - szürkeSCA-71110-200-z-119-41.5
84 990 Ft
67 990 Ft

szürke

ZODIAC PLUS GTX
Mérettáblázat
41.5
43.5
44
45
46
30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
ScarpaScarpa

A Scarpa több mint 80 éve tervezi és gyártja a világ legjobb outdoor cipőit. Kínálatukban szerepelnek síbakancsok, túracipők és hegymászó lábbelik valamint lifestyle cipők is. Az innováció és a hagyományok egyaránt mély gyökerekhez nyúlnak vissza a SCARPA-nál, mely a mai napig egy családi tulajdonban lévő vállalat. A székhelye és manufaktúrái az Észak-olaszországi Asolo ugyanazon régióiban találhatóak meg, mint a márka indulásakor, 1938-ban. Maga a régió is régóta ismert a minőségi, kézműves cipőiről, a SCARPA első küldetése pedig az volt, hogy összehozza Asolo környékének legjobb cipészeit annak érdekében, hogy megalkossák a legkiválóbb lábbeliket. A Parisotto család tulajdonában cég termékeinek kiváló minőségéről az 1950-es évek végére széles körben elterjedt a hír, és Észak-Olaszország számos más részéről is vonzották az vásárlókat. Mára pedig már egy világszerte elismert márka. Termékeik tartósságukról és maximális kényelmükről ismertek.

További termékek a márkától
Scarpa