Keresés

Fiókom

Kedvenceim

Kosaram

Üzletek

Hatana Breathe
Hatana Breathe
Hatana Breathe
Hatana Breathe
Hatana Breathe
Hatana Breathe
Hatana Breathe
Termékleírás

A Hatana Breathe a Columbia legújabb fejlesztésű túra- és multisport cipője. Szintetikus elemekkel megerősített, de mégis jól szellőző felsőrészének köszönhetően akár terepfutásra, vagy egynapos kirándulásokra, túrákra alkalmas ez a könnyű multisport cipő, azonban intenzív színei és sportos kialakítása sokkal szélesebb körű felhasználási lehetőségeket is nyújtanak. A sportos túracipő választék tetején elhelyezkedő alacsony szárú modell a Columbia legújabb innovációit tartalmazza. A jól szellőző felsőrész könnyű textil anyagában szintetikus erősítések biztosítják a stabilitást és rugalmasságot. A lábujjaknál és a sarokrészen elhelyezett merevítések stabilitást nyújtanak, illetve védik a lábujjakat az erőteljes külső behatásoktól. A Columbia által alkalmazott egyik új fejlesztés a Navic Fit System a cipő felsőben a sajkcsont felett félkörben átívelő merevítés, melynek célja, hogy a sarkat fixen tartsa a cipőben és meggátolja annak csúszkálását. A szintén 2021-től megjelenő Techlite+ középtalpak az eredeti Techlite-hoz képest 40%kal könnyebbek, magasabb fokú a rugalmasságuk, az energiavisszaadó képességük és tartósságuk. A szintén most debütáló Adapt Trax talpborítás jobb tapadást biztosító új fajta gumi ötvözetből készült, a rovátkák 4 mm-es mérete és elhelyezése pedig jobb terhelés eloszlást és magasabb fokú kényelmet nyújt. A látványos színösszeállításokban elérhető Hatana Breathe azoknak készült, akiknél elengedhetetlen a komoly igénybevételre tervezett, funkcionális felszerelés használata.

Termék részletek
Főbb tulajdonságok:
  • magas tapadás
Anyagösszetétel:
  • Szintetikus elemekkel kombinált hálós anyagú, szellőző textil felsőrész
  • Techlite+ középtalp
  • tapadást segítő Adapt Trax talpborítás
Szín:
  • zöld
Tömeg:
  • 0.396 Kg
Cikk kód:
  • 1982291-ac-383
Hatana Breathe
Technológiák
Techlite+
Techlite+

Párnázott középtalp kialakítás

Techlite+ középtalpak az eredeti Techlite-hoz képest 40%-kal könnyebbek, magasabb fokú a rugalmasságuk, az energiavisszaadó képességük és tartósságuk.

Hatana Breathe

férfi multisport cipő - zöld1982291-ac-383

zöld

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett

Hatana Breathe

férfi multisport cipő - zöld1982291-ac-383

zöld

30 napos visszaküldés
1-2 munkanapos szállítás
Ingyenes kiszállítás 15 000 Ft felett
ColumbiaColumbia

A Columbia az Oregon állambeli, portlandi székhelyű, 1938-ban alapított Columbia Sportwear Company márkáinak zászlóshajója. A Columbia választékában megtalálhatók a funkcionális és egyben stílusos outdoor- és utcai ruhák, a sí- és sportruházat, a túra- és utcai lábbelik, valamint a kiegészítők. A megalkuvás nélküli, elkötelezett termékfejlesztésnek és az értéket hordozó, innovatív technológiákat felsorakoztató termékek létrehozására irányuló törekvésnek köszönhetően a Columbia mára vezető szerepet vívott ki magának a világ outdoor márkáinak piacán. Termékeik jól működő, funkcionális megoldásokat nyújtanak, legyen az a kellő hőszigetelés, vízhatlanság, nap elleni védelem, izzadtság elvezetés és a mindezek biztosítása mellett is garantált kényelem.

További termékek a márkától
Columbia